Testimonials voor Alter Vision - Alter Vision

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Testimonials voor Alter Vision

Zoek het ook
voor uzelf uit


     Opleiding & Training
     Professionalisering
     Change Performance
     Health Management
     Coaching 1-O-1

 
Testimonials

Astrid  de Ruijter
(GSIT Manager Benelux, Inspection Supervisor Manager North & Eastern Europe)

Bij Alter Vision weten ze hoe ze je kunnen motiveren, inspireren en begeleiden. Kleine groepen of grote van +30 mensen, het resultaat is hetzelfde. I beveel Alter Vision absoluut aan op ieder moment, voor zakelijke kwesties, persoonlijke groei of juist gewoon uit nieuwsgerigheid.
Christiene M. de Vries is een opmerkelijke coach, vol van kennis, vaardigheden en een werkelijke professional
.


Ik persoonlijk bewonder Christiene’s commitment om de beste resultaten te bereiken in de kortst mogelijke tijd. Dit doet ze op een heel respectvolle manier en heeft een fantastische no-nonsense attitude, waarmee ze je rechtstreeks naar je issues brengt.
Christiene weet haar deelnemers te motiverenen  inspireren. Ze heeft de enorme vaardigheid om alle details op te merken en gefocust te blijven, waardoor je je doelen vlot kunt bereiken.
Mijn persoonlijke ervarng met Christiene is, dat ze me enorme inzichten heeft gegeven die me een zelfzekere persoon hebben gemaakt in mijn privé leven en in mijn werk omgeving. Ik bevel  Christiene en Alter Vision bij iedereen aan.

Jos
 Bax (Drs.)   
(Vorig) Directeur Ambulancedienst Zuid Holland Zuid

In het kader van education permanente heb ik gedurende mijn >40 jaar werkervaring veel trainingen en cursussen gevolgd. Nimmer heb ik zoveel geleerd over mezelf en over het geven en ontvangen van feedback als bij Christiene.De inspirerende ontdekkingen bij Alter Vision leiden voor mij tot het adequaat blijven managen van de Ambulancedienst ZHZ, waardoor de aantoonbaar uitstekende resultaten op het gebied van clienten- en medewerkerstevredenheid behouden kunnen blijven.

Het indirecte effect hiervan is een gering ziekteverzuimpercentage en een gering verloop doordat we onze 150 medewerkers kunnen blijven boeien en binden. Zodoende hoeven geen uitzendkrachten ingehuurd te worden, hetgeen leidt tot meer efficiency.  Ik vind dat ik mijn gewaardeerde collega's in ons managementteam tekort zou doen als ik ze geen kennis zou kunnen laten maken met hetgeen Alter Vision te bieden heeft onder leiding van het meesterschap van Christiene.
Nikki  Owen
'Charisma' Nikki
UKs Leading Expert in Charisma

Today it appears that the world is swamped with NLP Trainers, many whom are amazing yet few appear to possess the delicious combination of charisma, brilliance and creative innovation. Christiene M. de Vries has this combination and as Holland's most dynamic NLP trainer has totally won my admiration and heart-felt gratitude.

As a Trainer of NLP and an avid believer that 'walking-the-talk' is an absolute requirement for true transformation to occur with students, I am always open to resolving my own personal 'stuff' in my quest to expand my potential and business opportunities. Today it appears that the world is swamped with NLP Trainers, many whom are amazing yet few appear to possess the delicious combination of charisma, brilliance and creative innovation. Christiene M. de Vries has this combination and as Holland's most spectacular NLP trainer has totally won my admiration and heart-felt gratitude. She took me through her unique Suggestion Domain Patterning process that caused massive shifts and behavioural change in just a few minutes. As I experienced the seamless intergration of many instantly recognisable NLP techniques, I was suddenly catapulted into the depths of the unknown, where I met with my inner identity....... from that moment I can barely remember, consciously what occurred. Afterwards, I experienced that my migraine had totally disappeared and my body felt warm and lighter. I sensed that my innermost doors to my true desires had been opened and I was overwhelmed with feelings of positive expectancy, clarity and joy. Whoever has the opportunity of training with Christiene has the opportunity to go way beyond conventional NLP approaches and simply cannot not achieve incredible results.
Shelle
 Rose Charvet (CAN)
Author of "Words that Change Minds’ en "The Customer is bothering me"
Certified Speaking Professional,
ex President Elect of the Canadian Association of Professional Speakers (2009)
International Expert on LAB Profile applications.

Christiene M. de Vries is an exceptional trainer; she makes learning fun and inspirational.

The programs she offers at Alter Vision make sure participants get leading edge skills in an environment that promotes communication and learning. I am proud to be associated with Christiene and Alter Vision.
Esther  Bunck
Teamleidster Rabo Bank Eindhoven


"Christiene is goud waard!
Ik ben enorm blij dat Christiene op mijn levenspad is gekomen. Ik heb drie trainingen bij haar gevolgd welke ik geweldig vond en waarvan ik heel veel heb geleerd.


Op dag 1 van de eerste training voelde ik het al. Van haar krijg ik energie. Christiene is een heel inspirerende vrouw die me heeft laten groeien en me weer heeft laten geloven in mezelf. Ik voel me bevoorrecht dat zij mij naast de trainingen ook persoonlijk heeft willen coachen. Een betere had ik niet kunnen wensen!
Marco  Smulders
Adviseur BPM (Defensie)
Coach en Mediator

Door de passie en het enthousiasme en vooral kwaliteiten van Christiene, is er voor mij heel veel nieuwsgierigheid ontstaan. Het onderwerp Suggestion Domain Patterning® is zoveel omvattend, waardoor ik er gewoon geen woorden voor heb. Gewoon fantastisch, super, gaaf......WAUW. Dank je wel Christiene!

Aan het begin stapte ik heel open en onbevangen in de opleiding. Gedurende het traject is mij duidelijk geworden dat aan het begin je heel goed moet overwegen of je jezelf wel wilt 'kennen'.
Door de passie, enthousiasme en kwaliteiten van Christiene heb ik zelf heel veel herkenning en erkenning voor mijn eigenaardigheden op kunnen brengen, in mijn eigen identiteit en tegelijkertijd in mijn rol als partner, vader, familielid, vriend en als toekomstig coach.
Alles sprak mij op een of andere manier wel enorm aan, met als sterkste punt het zien van de ervaringen van mijn medecursisten en vooral het zelf mogen ervaren, waardoor er heel veel nieuwsgierigheid in mij is ontstaan en een voor mij heel speciaal moment van terechte en volste vertrouwen in de kwaliteiten van Christiene .

John  van der Meer
HTM Infra - Engineer/Uitvoerder
NLP Advanced Master/SuDo Patterning Practitioner


Ik heb bij Alter Vision geleerd anders naar het leven te kijken en dat een glimlach en een simpele omhelzing toch zo krachtig kan zijn. En reken maar dat álle opleidingen met Christiene als mijn trainer, enorm de moeite waard zijn geweest.
Jan  Booden
v/h Alcatel-Lucent - Country- &Technical Sales & Bid Management
nu Zelfstandig werkend coach voor zijn eigen bureau Bostoff BV


Alter Vision is voor mij hét instituut, waar vanuit de visie en grondlegging van NLP volgens de vooronderstelling "Walk your Talk", cursisten worden opgeleid en begeleid.

Meer dan 4 jaar heb ik bij Alter Vision opleidingen gevolgd. De eerste jaren heb ik er een workshop en m’n eigen opleidingen tot NLP Advanced Master Practioner gevolgd en voltooid. Nadien heb ik met plezier nog mijn twee begeleiderscertificaten behaald en het nieuwste programma SuDo Patterning voor coach accreditatie gedaan.
Alter Vision is voor mij hét instituut, waar vanuit de visie en grondlegging van NLP volgens de vooronderstelling "Walk your Talk", de cursisten worden opgeleid en begeleid. Het is die persoonlijke begeleiding die dit instituut onderscheidt van andere instituten. Bij Alter Vision ervaar je een sfeer van vertrouwen waarbinnen persoonlijke ontwikkeling, transformatie en aandacht meer waarde hebben dan de technieken die toch ook zo eigen zijn aan NLP. Vergeten worden ze beslist niet; die technieken. Gedegen onderwezen, toegelicht en gedemonstreerd staan ze ten dienste van de cursist die daarmee volgens de richtlijnen van de NLP in staat wordt gesteld zijn kwaliteiten te ontwikkelen. Het trainen in kleine groepen geeft een sfeer van vertrouwen waarbinnen elke cursist zich thuis voelt en zichzelf ontplooit in persoonlijke ontwikkeling. Geen maskerade, wel fijn besnaard, wordt aan alle facetten van de persoonlijke ontwikkeling ruimte gegeven.
Kortom: hét instituut dat ik aanbeveel aan een ieder die wil werken aan zichzelf en die zijn persoonlijke communicatie zodanig wil verbeteren om, in harmonie met zijn omgeving, zich volledig te ontplooien.

René Proost
Verslavingszorg


Ik heb de SuDo Patterning Practitioner en de SuDo  Patterning Change Agent gedaan bij Alter Vision en ik wil  uitleggen waarom ik je deze opleidingen van harte aan kan raden.

De opleiding wordt op een fijne, dynamische en inspirerende wijze neergezet door Christiene en daagt mij uit het beste in me naar boven te halen.
Bovendien doe ik dat nu meer in en vanuit mijn zielsverlangen. Zoals iedereen heb ik ook allerlei belemmeringen, taboes en illusies die me hinder(d)en. Het mooie van het scherp krijgen van deze inzichten is te ontdekken waar mijn talenten en eigenschappen ook liggen en hoe ik deze voor me kan gaan laten werken als het gaat om die belemmeringen.

Ook leuk is de ervaringen van anderen in de training, iedereen heeft ze namelijk op zijn eigen unieke manier. Van hovenier, directeur, verpleegkundige, huisvrouw, schoonheidsspecialiste, onderwijzer tot piloot. Zoveel diversiteit met uiteindelijk iedereen hetzelfde doel; persoonlijke groei in elk context. Neem daarbij ook nog de fijne sfeer bij Alter vision met een leeromgeving waarin respect, betrokkenheid, uitdaging en positieve intenties in alles uitgangspunten zijn voor Gerard en Christiene. Kortom: een aanrader!"Dave  Albrecht
Consultant (van Tony Robbins Live Events)  

Door mijn werk heb ik veel mogen meemaken van 's werelds grootheden op het gebied van training, ik reken Christiene absoluut mee in deze categorie.

De unieke manier van trainen van Christiene is werkelijk de "P" in NLP. Ik heb bij haar mijn NLP Practitioner, Master Practitioner gedaan en  de combinatie Advanced Master met daarin de SuDo Patterning Practitioner. Ook heb ik regelmatig bijeenkomsten bij Antony Robbins bezocht en heb gelegenheid om een aantal succesvolle presentatoren te zien in het veld van 'motivational speakers' . Ik kan niet anders concluderen dan dat een training van Christiene volgen werkelijk een voorrecht is!!

(< Scroll down hier)
(< Scroll down hier)

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu