Change Performance Exclusief - Alter Vision

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Change Performance Exclusief

Change Performance®

het nieuwe trainen
het nieuwe coachen

het nieuwe durven zijn

Reserveer nu voor
Persoonlijke CoachingBEL 010 - 247 06 86

 


Change Performance, het nieuwe trainen, het nieuwe coachen


Change Performance© betekent 'presentatie of manier van optreden, die directe verandering teweeg brengt''.  

Het is de zeer bedreven, directe, onconventionele, no-nonsense presentatiestijl van Change Performer Christiene M. de Vries, waarmee zij in alle coaching-sessies, opleidingen en trainingsprogramma’s, elke deelnemer zorgvuldig en gewiekst door allerlei  (bewuste en sub-bewuste) processen begeleidt.
Deze presentatievorm wordt zeer hoog gewaardeerd door deelnemers, omdat het zorgt voor vlotte, grondige, duurzame implementatie van resultaten, met effecten die een leven lang mee gaan.

Het aspect van Change Performance©, waardoor alle programma’s bij Alter Vision een grotere en meer solide impact op uw ontwikkelbehoefte hebben, dan de conventionele stijlen van werken van gemiddelde training of coaching,  is te vinden in de onalledaagse benadering van mensen en hun situaties.
Vanuit enkele decennia ervaring in werken met mensen en het observeren van hun gedragingen en patronen, stelde Christiene een aantal fundamentele polymere factoren samen. Ze worden de ‘PEP©-factoren’ genoemd en liggen ten grondslag aan indrukwekkende effecten van deze presentatiestijl.
Door zorgvuldige additieverbinding van die factoren, via de ingebrachte thema’s, ondersteunen en versterken ze elkaar
gedurende de opbouw van de presentatie van elk programma.

Zo weet Christiene aan de hand van de  ‘PEP©-factoren’ en met haar onnavolgbare 'Catch & Release Principe©', een zo optimaal mogelijke grondtoestand bij de deelnemers op de plaats te brengen en te houden. Tegelijkertijd ontdoet zij inspiraties van onnodige weerstand, bevrijdt het kwaliteitenspectrum van belemmeringen en installeert vlot, grondige resultaten met duurzame effecten. Hierbij gaat ze uit van enkele krachtige systematieken en heeft een scala aan interventietechnieken, gespreksvaardigheden en inzichtsmethodieken tot haar beschikking, om gewenste aanpassingen, oplossingen en resultaten in deelnemers te installeren.

Alle opleidingen, coaching-sessies en andere programma's bij Alter Vision scoren hoog dankzij deze boeiende stijl van presenteren.
En het doet er niet toe voor welke doelen, bekwaamheden, problemen of toepassingsgebieden u komt. Ook maakt het niet uit of u alleen komt, of deelneemt in een groep, want elke deelnemer ervaart individuele aandacht en begeleiding, terwijl de groep als geheel wordt getraind.

Alles wat u ontdekt bij Alter Vision, ontdekt u van binnenuit en zult u heel pragmatisch aangereikt krijgen voor adequate en direct praktische toepassing.

 
 
 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu