Comment Christiene over haar expertise - Thuis bij Alter Vision

Ga naar de inhoud"Er bestaan geen moeilijke mensen, wel onhandig gedrag en onbekwame communicators."

Hje bent, hoe jij je voelt en wat je allemaal kunt en wilt bereiken. Dat is te leren en in relatief korte tijd.
Wel is daar meer inzicht, meer kennis en kwalitatief afgestemd support voor nodig, dan alleen de formulering van doelen, of de bepaling of typering van iemands gedragsstijl.  

Als International Change Performer en specialist in Human Identity Styling® zie ik het ontwikkelen van solide, persoonlijke evenwichtigheid en kwaliteiten niet los van

  • de ontwikkeling van een flexibele geest

  • de samenstelling van en schakelingen in de persoonlijke identiteitsstructuur

  • de eigen invloed op expressie en emotionele  en mentale aspecten

  • de connectie met authentieke kerneigenschappen

  • de verborgen en zichtbare persoonlijke kwaliteiten en talenten

  • alle verwarrende afleiding door intrinsieke en ook natuurlijke- en omgevingsinvloeden.

  • en de unieke eigenheidsfactoren, die elk individu maakt tot wie die is.


Ik ben geïnteresseerd in technische en wetenschappelijke theorie en leg het verband naar een heel pragmatische benadering voor toepassing in de dagelijkse praktijk. Je wilt namelijk weten, wat het eenvoudig weg mogelijk maakt in staat te zijn, om dingen te doen die werken voor je en andere dingen nog beter te doen. Dat geldt voor elk individu en het grotere geheel waar je als mens elke dag in leeft.
Zie je, stemming, resultaat en succes worden hoofdzakelijk bepaald door de responspositie die iemand heeft, ten opzichte van situaties, of de eigen kwaliteiten en ook tot andere personen.

In de tijd dat ik nog in competitieverband aan internationale danswedstrijden deelnam en gecoacht werd door toptrainers van de wereld, gaf de toenmalige nummer twee van de wereldtop me de volgende tip:
"Christiene, als je de uitvoering van de moeilijkste danstechieken voor je publiek eruit kunt laten zien als heel eenvoudig en soepel, alsof zij het zelf zo kunnen nadansen, dan doe je het pas goed."


www.altervision.nl  (NL)
www.christiene.eu  (UK)

Terug naar de inhoud