Alles over Professionalisering - Alter Vision

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Alles over Professionalisering

Professionele ontwikkeling is serious business bij Alter Vision

                                                      
Thematrainingen
       Corporate programma's
Bel voor overleg en boeking

Opleidingen SuDo Patterning
      Unieke opleidingen (ook incompany)
Lees meer .....

Coaching en Supervisie
      persoonlijk 1-O-1 en kleine groepen

Bel voor een afspraak

Workshops NLP en LAB
      t.b.v. elke gewenste functie of unit

Bel voor overleg en boeking

Programma's voor coaches
      mediators en aanverwante beroepen
      in scholing, zorg en begeleiding

Lees meer .....

 

Weloverwogen aanpak, niet zomaar, wel zodoende.

U komt bij Alter Vision niet voor zomaar een opleiding, of training, of certificaat.
Wie bij Alter Vision komt, weet dat de programma's en trainer zich specifiek richten op dynamische, doelmatige ontwikkeling van binnenuit.
Wat betekent dat voor u en
uw organisatie, zodra u besluit voor een andere aanpak bij Alter Vision ?

U kiest daarmee
voor persoonlijke aanpassing, ontwikkeling en/of verandering, op basis van het vergroten en flexibiliseren van het persoonlijke kwaliteitenspectrum,
bij elke deelnemer individueel.
U leest het goed, individuele ontwikkeling, ongeacht of een groep c.q. team als geheel wordt opgeleid of getraind, of dat men individueel voor coaching komt.

U selecteert daarmee
een geraffineerd kundige en onconventioneel doortastende aanpak, met de wetenschap, wat met name
opmerkelijk meer mogelijk maakt om het rendement te verkrijgen.

U krijgt daarmee
effecten die voorbij het voorspelbare gaan, dieper integreren bij de deelnemers tot in de kern en langer
bij hen na-ijlen tot ver in de toekomst; zelfs hun leven lang.  

Kortom, U profiteert daarmee
van duurzame en transformerende effecten
en dus van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding met
hoog rendement.

 

Laat uw keuze vóór u werken

Geloof het, bij Alter Vision doet het er niet toe of
u nu direct kiest voor fundamentele programma's -als SuDo Patterning® of Human Identity Styling-, of voor een speciaal voor u en uw team op maat gestructureerd programma, al dan niet met uw eigen thema. Ziet u, welk programma u ook kiest, bij Alter Vision richt de Change Performer het programma  niet zozeer op de technieken of certificaten, ook al worden die voor de meeste educatieve programma's wel verstrekt. Ieder programma bij Alter Vision gaat om intrinsieke doelmatige ontwikkeling. Dat betekent dat in de programma's het bewuste en sub-bewuste kwaliteitenspectrum van de deelnemers alert wordt benaderd. Daardoor worden tegelijkertijd met de inhoud, ook minder bewuste talenten en motivaties subtiel doelmatig tevoorschijn gebracht en gestimuleerd.
Uw ontwikkelbehoefte is hier bij Alter Vision het doel dat uw verwachting overstijgt.

Het verschil dat echt verschil maakt

Er zijn een aantal aanmerkelijke verschillen te noemen ten opzichte van de conventionele trainingsprogramma's, trainers en coaches die u wellicht gewend was......tot nu toe.
Toch, één van de onderscheidende expertises waarvoor Alter Vision zeer hoog gewaardeerd wordt, is wel de bijzonder doortastende en effectieve presentatiestijl
in alle programma's. Daarbij wordt behendig het onnavolgbare 'Catch & Release Principe©' toegepast, om een zo optimaal mogelijke grondtoestand bij alle deelnemers vlot op de plaats te brengen en te houden. Daardoor kan bij elke deelnemer het beschikbare potentieel zover mogelijk worden vrijgemaakt en resulteert deze presentatiestijl in een vlotte en subtiele implementatie van de nodigde kennis, inzichten, applicaties en aan- passingen. Zo profiteert u bij Alter Vision op meer manieren van de wetenschap , hoe eigenschappen, kwaliteiten en motivatie van mensen heilzaam te benutten en doelmatig vrij te maken van binnenuit.

Duurzame effecten, hoog rendement

Bij Alter Vision wordt het ontwikkelen van solide evenwichtigheid in personaliteit en het versterken van het kwaliteitenspectrum, niet los gezien van het bijeen brengen van een set significante, polymere factoren.
Via de besproken thema’s, resoneren deze factoren in iedere individuele deelnemer op een eigen manier, ook al wordt een groep als geheel getraind. Dat maakt dat bij elk van de deelnemers natuurlijke opeenvolging van inzichten plaatsvindt, voortschrijdend in diens eigen flow van individuele ontwikkeling.
Hiervoor worden tijdens elk programma de meest vaardige change communication en gesprekstechnieken,  actuele  wetenschap en levensbeschouwelijke visies, geraffineerd flexibel gecombineerd en samengebracht in een individuele, doelgerichte ervaring.  
Dit unieke procedé  is waarom het rendement van trainingen en coaching bij Alter Vision voor u aanzienlijk hoger is ten opzichte van de gemiddelde trainers, coaches en programma's.Testimonial     

Astrid de Ruijter
(GSIT Manager Benelux, Inspection Supervisor Manager North & Eastern Europe at Bureau Veritas)

Bij Alter Vision weten ze hoe ze je kunnen motiveren, inspireren en begeleiden. Kleine groepen of grote van +30 mensen, het resultaat is hetzelfde. Ik beveel Alter Vision absoluut aan op ieder moment, voor zakelijke kwesties, persoonlijke groei of juist gewoon uit nieuwsgerigheid. Christiene is een werkelijke professional en  .....lees verder

Testimonial     


Drs. Jos  Bax
(gepensioneerd) Directeur Ambulancedienst Zuid Holland (Z)

Gedurende mijn >40 jaar werkervaring heb ik veel trainingen en cursussen gevolgd. Nimmer heb ik zoveel geleerd over mezelf en over feedback als bij Alter Vision. De inspirerende ontdekkingen bij Alter Vision leiden voor mij tot het adequaat blijven managen van... lees verder

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu