Opleidingen SuDo Patterning® met Certificaat - Alter Vision

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Opleidingen SuDo Patterning® met Certificaat

  


1. Kies uw programma
 met de data in de agenda

2. Bel om in te schrijven   
en reserveer uw plaats


3. Gegevensformulier
ontvangen, controleren
           en direct terugsturen.

Opleidingen SuDo Patterning®


Met SuDo Patterning® opleidingen leert u doelgericht en fundamenteel grip houden op wie u bent, uw eigenschappen, talenten, presentatie en prestaties.
De hierna volgende opleidingen worden afgesloten met een certificaat en registratie bij de Suggestion Domain Patterning® Association (de SuDoPA)

Kijk in de agenda of er introductie dagen staan gepland, indien u graag even kennis wilt maken en een voorproefje wilt. Indien er geen introductiedagen staan gepland, kunt u toch kennis komen maken door ons even te bellen om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.

 Mini Cursus SuDo Patterning®
Achter iedere frustratie schuilt talent!  
Dit is één van de belangrijkste en meest kenmerkende uitgangspunten van SuDo Patterning®, die in de 3 (of 4)-daagse Mini Cursus ook wordt bewezen aan je.  Bovendien geeft deze cursus direct aansluiting op de Change Agent module, zonder dat je de Practitioner module hoeft te doen.
(In het seizoen 2016 - 2017 organiseren we geen Mini cursus en kunt u de korte Practitioner opleiding volgen.)
Lees meer ....    

 
 
 

SuDo Patterning® Practitioner opleiding
Een unieke korte opleiding van 2 blokken, met meest actuele informatie en toegankelijk voor iedereen.  In deze Practitioner opleiding maak je ook kennis met NLP en met de basiscomponenten van
SuDo Patterning® in één programma. Twee vliegen in één klap dus.
Lees meer...
  

 

SuDo Patterning® Change Agent opleiding
Zoals 99% van de deelnemers aan de Practitioner module, wil je absoluut verder met deze boeiende materie. Maak meer inspirerend werk van je leven en elke kennismaking, relatie en samenwerking. En wil je een carriërre starten als coach of aanverwant beroep, dan biedt de Change Agent module een mooie eerste opstap.
Lees meer ....   

SuDo Patterning® Next Level
Wanneer je de SuDo Patterning® basismodule en de Change Agent module hebt afgerond, dan weet je inmiddels wat maakt dat SuDo Patterning® zo waardevol en praktisch onmisbaar is. Toch ben je pas aan het begin van ontdekken wat de mogelijkheden ervan zijn.
Lees meer ....     

SuDo Patterning® Pro
Sudo Patterning® levert u als professional in coaching of aanverwant beroep een exclusief, geavanceerd en bewezen effectief instrument waarmee elke serieuze professionele positie een enorme voorsprong krijgt op de conventionelere vormen van coachen en managen.  (dit opleidingseizoen organiseren we geen aparte Pro opleiding en kunt u de gehele opleiding in losse modulen volgen.)
Lees meer ....           

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu